SEBASTIAN DESIGN - Grote kaarsen/waxine-kransen en lijsten

Op deze pagina staan de grote kaarsenkransen en waxinelichtjeskransen met doorsnede 23 cm en de grote kaarsenlijsten met lengte 25,5 cm.
De grote kransen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, rood, geel, groen en bruin. Er passen 4 grote decoratiefiguren op en 4 kaarsen met een doorsnede van 22 mm. De kaarsenlijst is alleen in naturel verkrijgbaar. Er passen 2 grote decoratiefiguren op en 1 kaars met een doorsnede van 22 mm.

De bovenstaande foto's tonen enkele voorbeelden van wat er mogelijk is. Laat je hier door inspireren en stel je eigen unieke krans of lijst samen.
Op de grote kransen en lijsten passen alléén de grote decoratiefiguren. Alle beschikbare grote decoratiefiguren staan ook op deze pagina.
Heb je liever een kleinere krans of lijst, kijk dan bij de Kleine kaarsenkransen en lijsten.

Omdat de decoratie eenvoudig te verwisselen is, kan je de kaarsenstandaard voor elke gelegenheid en jaargetijde een passende nieuwe look geven.
Bij aanschaf van een krans of lijst inclusief decoratie krijg je van ons de bijbehorende kaars(en) of waxinelichtjes cadeau, zodat je direct de sfeer in huis kan vergroten!

Sorteer op
© 2018 - 2023 på dansk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel