RETOURNERING EN HERROEPING

Herroepingsrecht 

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld.
Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug gestort. De kosten voor het terugsturen van het gekochte artikel naar på dansk moet je echter wel zelf betalen.
De kosten van het retourneren zijn voor een pakket ongeveer € 6,75 euro als je het verstuurt met PostNL, maar je mag natuurlijk ook voor een andere vervoerder kiezen.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en onbeschadigde originele verpakking samen met de originele factuur aan på dansk geretourneerd moeten worden.

Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@padansk.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retournering terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. De terugbetaling zal worden gedaan met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je ons hebt betaald.

Waardevermindering

Kun je het ontvangen product alleen gedeeltelijk, beschadigd of in het geheel niet terugsturen? Dan zullen we de waardevermindering verrekenen. Dit geldt niet wanneer de waardevermindering alleen te wijten is aan het controleren van het ontvangen product, zoals dat bijvoorbeeld ook in een winkel kan. Je kunt het risico op waardevermindering verminderen als je het product niet in gebruik neemt en niets doet dat de waarde van het product beïnvloedt.

Herroepingsformulier

Je kunt gebruik maken van het herroepingsformulier in het geval je producten wilt retourneren. Zorg er voor dat je het ingevulde formulier en de retour te sturen producten binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling terug hebt gestuurd.
Download hier het herroepingsformulier als PDF bestand.
Je mag ook via het normale contactformulier, per e-mail of per telefoon aangeven dat je een artikel wilt retourneren.

Lees ook onze Algemene Voorwaarden voor meer informatie m.b.t. retournering en herroeping.

Retourneren

De artikelen die je wilt retourneren moeten verzonden worden naar het volgende adres:
på dansk
Herenweg 80
1829 AH Oudorp (NH)
Nederland
Bovenstaande procedure geldt voor zowel Nederland als België en Duitsland. De kosten voor het retoursturen worden niet vergoed door på dansk.

Controleren van de bestelling en retournering van defecte artikelen

Ondanks alle zorg bij het verpakken en het vervoeren van het door jou gekochte product kan het voorkomen dat het product beschadigd of defect is. Controleer daarom direct na ontvangst het gekochte product op beschadigingen of defecten.
Mocht er iets niet in orde zijn met het geleverde product, informeer ons dan direct na ontdekking van het gebrek aan het bestelde artikel via e-mail info@padansk.nl dat het bestelde artikel beschadigd is tijdens transport of een defect vertoont en dat je het artikel wilt terugsturen.
In de e-mail vermeld je tevens jouw naam en het adres waar wij het vervangende artikel naar toe mogen sturen. Zend het artikel vervolgens aan ons retour. De verzendkosten van de retourzending zijn voor jouw eigen rekening.

Het artikel dat je aan ons terug stuurt is, zoveel mogelijk, verpakt in de originele verpakking en compleet. Bij de retourzending moeten de originele pakbon, alle eventuele documentatie die ingesloten was en de factuur of een kopie van de factuur zijn ingesloten.
på dansk zal de retourzending controleren en zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 30 dagen het nieuwe artikel versturen. Mocht dit om welke reden dan ook niet lukken dan zal på dansk contact met je opnemen om verdere afspraken te maken over vervanging van het defecte artikel.

NB: Ook voor de tijdens het transport beschadigde of defecte artikelen geldt dat het product met alle geleverde toebehoren en originele verpakking samen met de originele factuur aan på dansk geretourneerd moeten worden.

 

© 2018 - 2023 på dansk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel