OVER PÅ DANSK

We willen ons hier graag aan je voorstellen.

In mei 2018 zijn we gestart met ons bedrijf på dansk.
Onze naam på dansk betekent op zijn Deens en dat vat heel goed samen wat we doen: de sfeer van Denemarken bij je thuis brengen met mooie en leuke Deense interieuraccessoires en ambachtelijk Deens snoepgoed.

Bij Denemarken denk je al gauw aan Deens design en dat zie je goed terug in de glaskunst, de houten kaarsenstandaards met verwisselbare figuren en de typisch Deense "Hoptimisten" die we in ons assortiment hebben.

We halen al deze producten rechtstreeks uit Denemarken voor de verkoop op braderieën en thema-markten en natuurlijk via onze webshop.

 

Ontstaan på dansk

Ons bedrijf på dansk is ontstaan uit ons enthousiasme voor Denemarken.
We gaan al jaren naar Denemarken op vakantie en zijn inmiddels in veel verschillende delen van Denemarken geweest. Telkens weer genieten we daar van de de rust en de ruimte, het vriendelijke landschap en de gemoedelijke sfeer. En dat deden we al lang voordat "hygge" een begrip werd...

In 2016 zijn we begonnen met het leren van de Deense taal en in 2017 hebben we besloten om nog een stap verder te gaan door de mooie interieuraccessoires die we als toerist zelf ook kopen, op de Nederlandse markt te gaan brengen. Na een flinke voorbereidingsperiode, waarbij we de producenten van deze artikelen hebben benaderd (in het Deens uiteraard), ons assortiment hebben geselecteerd en verschillende leveranciers hebben bezocht, zijn we in mei 2018 daadwerkelijk van start gegaan.

In het najaar van 2018 hebben we ons assortiment verder uitgebreid met artikelen speciaal voor de kerstperiode.
In Denemarken is dat misschien wel de belangrijkste periode van het jaar, waarin iedereen zijn huis (nog) gezelliger inricht en tijd maakt voor familie en vrienden (hygge!). Deze en al onze andere Deense producten presenteren we je graag op de kerstmarkten waar we met onze kraam of stand staan - houd onze agenda dus goed in de gaten - en natuurlijk ook via onze webshop.

Geniet met ons mee van de Deense sfeer!
Peter en Annemarie Swier
 

på dansk stand Scandinavië-XL

Onze stand op de Scandinavië-XL beurs 2018 in Hoevelaken


In de zomer staan we regelmatig op braderieën en thema-markten met een selectie van ons assortiment. En zoals je kunt zien op de onderstaande foto's is dat een kleurig en gevarieerd geheel!

Onze marktkraam langs de boulevard in Egmond aan ZeeSebastian Design kaarsenkransen, lijsten en decoratiefiguren

 

HoptimistenSnoepgoed van Blåvand BolcherGlaskunst van Gammelgård Glas

 

© 2018 - 2020 på dansk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel