Keis & Fiedler

Keis & Fiedler

 


De werkplaats van Keis & Fiedler staat in het plaatsje Ry, vlak bij Silkeborg in het hart van Jutland en vlak bij de prachtige "Himmelbjerget" (de Hemelberg), geliefd bij zowel de toeristen als de Denen zelf.

Keis & Fiedler staat voor handgemaakte design keramiek, waarbij eenvoudige vormen en sterke kleuren de basis vormen van al hun ontwerpen.

Elk product van Keis & Fiedler is handgemaakt en geglazuurd en dus uniek in kleur en vorm.

 

 

Keis & Fiedler

 

Keis & Fiedler

 

Wie zijn Keis & fiedler

Achter Keis & Fiedler staan Helene Keis en Jakob Fiedler, beiden opgeleid als keramiekontwerper aan respectievelijk de Denemarken design school en de Kolding design school. Ze hebben elkaar leren kennen in Kopenhagen, waar ze toevallig een kamer huurden in hetzelfde appartement. Al snel ontdekten ze de dat ze heel goed konden samenwerken.
Nadat ze gestart waren in een kleine werkplaats in een kelder, besloten ze al snel dat ze meer ruimte wilden hebben en ook af en toe de zon wilden zien. Een oud landhuis nabij de "Himmelbjerget" in Ry (Silkeborg) werd zodoende hun huidige woning en werkplaats.

Helene Keis en Jakob Fiedler

Wil je nog meer weten over Keis & Fiedler, neem dan eens een kijkje op hun (Deense) website: www.keisfiedler.dk

Geïnspireerd door de natuur

Keis & Fiedler laat zich bij het ontwerpen van hun productien inspireren door de natuur.
De felle kleuren van de bloemen. De zonsondergang, de wolken aan de hemel, raapzaadvelden in volle bloei, het mos op de stenen bij het water, de diep blauwzwarte oneindigheid van de zee. De kleine details en de scherpe lijnen zijn overal.
Alle producten worden gemaakt in veel verschillende kleuren zodat iedereen naar zijn eigen smaak kan kiezen. En daarmee het hele jaar door de natuur en de lente in de woonkamer kan brengen.

Keis & Fiedler, geïnspireerd door de natuur

Ben je ook geïnspireerd geraakt door Keis & Fiedler en wil je nu zelf een van hun mooie handgemaakte producten kopen?
Klik dan hier om naar de winkelpagina te gaan.
 

© 2018 - 2023 på dansk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel