Sebastian Design

Onze kaarsenkransen en kaarsenlijsten met de verwisselbare decoratiefiguren komen van Sebastian Design, gevestigd in het dorpje Hyllinge op Sjælland, het eiland van de hoofdstad Kopenhagen.

Sebastian Design

 

Scandinavisch design en productie

Sebastian Design is in 1967 in Kopenhagen opgericht.
De meeste artikelen in het assortiment worden door eigen designers ontworpen en vervaardigd in werkplaatsen of fabrieken in de Scandinavische landen. Een deel van de productie en alle marketing en distributie vindt plaats vanuit Hyllinge, ongeveer 100 kilometer ten zuidwesten van Kopenhagen.

Sebastian Design heeft maar liefst 3000 verschillende artikelen in het assortiment, waarvan 80% over de hele wereld geëxporteerd wordt. På dansk heeft van dit grote assortiment een selectie gemaakt die volgens ons zeer geschikt is voor de Nederlandse markt. Dat zijn vooral de mooie kaarsenkransen en -lijsten met de verwisselbare decoratiefiguren.
Omdat de figuren verwisselbaar zijn, kan je de krans of lijst voor elke gelegenheid en jaargetijde een leuke en passende nieuwe look geven! En bij de aanschaf van een complete krans of lijst krijg je van ons alvast een setje kaarsen cadeau, zodat je direct de sfeer in huis kunt vergroten... :-)

Wil je nog meer weten over Sebastian Design, kijk dan eens op hun website: www.sebastian.dk

Je eigen unieke kaarsenstandaard!

Hieronder zie je enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden die er zijn. Het bijzondere is dat je zo veel verschillende combinaties kunt maken met de verschillende soorten en kleuren kransen en lijsten en al die leuke decoratiefiguren.
Wil je ook je eigen unieke kaarsenstandaard samenstellen? Klik dan hier om naar de hoofdpagina van Sebastian Design te gaan.

© 2018 - 2023 på dansk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel